Service hushållsmaskiner Dalarna

Falu vitvaruservice

Behöver ni snabb och proffsig service hushållsmaskiner Dalarna så är det Falu Vitvaruservice som ni ska vända er till. Vi erbjuder våra kunder en lokal och snabb service när något går sönder. Våra kunniga tekniker är specialiserade att reparera alla märken och modeller.

Det spelar ingen roll vilken hushållsmaskin som har gått sönder hos er. Vi på Falu Vitvaruservice kan reparera det mesta. Genom en lång erfarenhet så har vi byggt upp en kunskapsbank som gör det möjligt att möta alla tänkbara kunders behov.

Snabb beredskap för er skull

Vi har också en beredskap för att snabbt vara på plats när någon hushållsmaskin går sönder. Vårt huvudkontor är i Falun, men vi kan snabbt nå hela Dalarna och närområdet. När ni anlitar en lokal och auktoriserad reparatör så kan ni känna er säkra på att få arbetet utfört på ett hantverksmässigt korrekt sätt.

Ända sedan grundandet av folkhemmet och den svenska välfärdsmodellen så har hushållsmaskiner varit en naturlig del av hushållen. I dag finns knappt någon levande människa kvar som minns hur mat saltades in och tvätten bykades i älven.

Hushållsmaskinen i våra hjärtan

Våra hushållsmaskiner är en del av vårt välstånd. Det gör livet och vardagen lättare att leva och har ändrat förutsättningar för flera generationer av svenskar. I dag är det tidigaste hushållsmaskinerna museala föremål. Vi på Falu Vitvaruservice har varit med länge och servat generationer av hushållsmaskiner. Så ska du ha service hushållsmaskiner Dalarna så är det till oss du ska vända dig till.

Här på Falu Vitvaruservice möts gamla traditioner och modern teknik. Genom ett klassiskt kunnande och en nyfiken blick mot morgondagens innovationer så kan vi lugnt säga att vi klarar vilka arbeten som helst, både stora och små.

Det finns tillfällen då det är bättre att köpa en ny hushållsmaskin snarare än att reparera den befintliga. Men om den gamla går att reparera, vilket är ganska ofta, så sparar ni mycket pengar och besvär genom att ringa en proffsig och fackmannamässig reparatör.

Till startsidan

service hushållsmaskiner Dalarna