Kvalitetssäker service hushållsmaskiner Falun för hushåll och företag

Falu vitvaruservice

Hushållsmaskiner behöver fungera, annars hotar en liten del av vardagen att rämna. Men när olyckan är framme och de går sönder är det skönt att ha en bra reparatör. Behöver du service hushållsmaskiner Falun så är det Falu Vitvaruservice som du ska vända dig till.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att utföra service och reparationer på alla typer av hushållsmaskiner. Oavsett om det handlar om kylskåp eller andra vitvaror så kan våra kunniga tekniker hjälpa er på kort tid.

Snabbt på plats

För oss på Falu Vitvaruservice är det viktigt att snabbt kunna vara på plats och hjälpa till när något är fel. Våra kunder ska inte behöva vänta länge från det att de upptäckt att något är fel tills dess att vi är färdiga med reparationen.

Ni kommer alltid att få garantier på att reparationen har gått till på ett fackmannamässigt sätt. På det sättet kan ni känna er trygga med att er hushållsmaskin håller ännu en tid.

Med en kvalitetssäkrad service hushållsmaskiner Falun så utförs alla arbeten med reservdelar som är anpassade just för det speciella märket. På det sättet så förlänger ni livslängden på era hushållsmaskiner.

Lång erfarenhet

Falu Vitvaruservice har också erfarenhet av att arbeta med både äldre och nyare hushållsmaskiner. Ingen apparat är för gammal för att vi ska kunna ta en titt och se om den går att rädda, i alla fall för en lite längre tid. Samtidigt har vi också modern och uppdaterad kunskap som gör oss kompetenta att även sköta service och reparation av helt nya hushållsmaskiner.

Våra reparatörer är både specialiserade på olika maskiner men har också en bred allmän kunskap. På det viset har vi byggt upp en kunskapsbank som gör oss flexibla att möta alla kunders behov.

Har ni problem med en hushållsmaskin eller behöver hjälp med service i någon form. Då är det oss på Falu Vitvaruservice som ni ska vända er till. Vi kan hjälpa er med en första diagnos över telefon. Men behöver även också göra en besiktning av objektet för att kunna fastställda nämna diagnos.

Inget uppdrag är för svårt, stort eller litet för oss.

Till startsidan

service hushållsmaskiner Falun