Hantverksmässig service värmepump Dalarna

Falu vitvaruservice

En värmepump är ett ekonomiskt och miljövänligt sätt att värma upp hus och byggnader. Men precis som alla andra tekniska installationer så kan de gå sönder. Behöver ni service värmepump Dalarna så ska ni vända er till Falu Vitvaruservice.

Gedigen erfarenhet och kunskap

Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap om värmepumpar. Hos oss arbetar ett lag med rutinerade och välutbildade tekniker som snabbt kan komma till er undsättning. Ingen av våra kunder ska behöva vänta länge när något har gått sönder.

Falu Vitvaruservice har under lång tid arbetat med att både installera och reparera värmepumpar. Detta har gett oss en gedigen och professionell kunskap om alla märken och modeller. Genom åren har det blivit många värmepumpar.

Därför vet vi hur utsatt någon kan vara när en värmepump går sönder. Det är en besvärlig situation. Ägaren oroar sig säkert för att det ska bli dyrt och krångligt. Dessutom är det inte fel att ha ett varmt och skönt hus, inte minst när det handlar om de långa och kalla vintrarna som vi har här i Dalarna.

Anlita lokalt för rätt utfört arbete

Eftersom vi är ett lokalt företag så förstår vi våra kunders behov. Behöver du service värmepump Dalarna så är vi snabbt på plats och undsätter er. Vi arbetar bara med kvalitetssäkra reservdelar och kan därför också garantera våra kunder ett hantverksmässigt utfört arbete.

Vi ger alla våra kunder garantier på ett rätt utför arbete. Genom att anlita bra och kunniga fackmän att sköta om er värmepump när något går sönder så kan ni också känna er trygga med att förlänga livslängden på densamma.

Har er värmepump gått sönder, eller misstänker du att den är på väg att göra det. Hör av er till oss så kommer vi snabbt som ögat och tar en första titt. Efter en diagnos, vilket går snabbt, så kan vi diskutera om vad som behöver göras. För oss är det väldigt viktigt med nöjda kunder.

Till startsidan

service värmepump Dalarna