Service

Service av vitvaror, luftvärmepumpar och hushållsmaskiner i Dalarna

Är du i behov av service av vitvaror, hushållsmaskiner, köksutrustning, tvättutrustning, städutrustning eller luftvärmepump i Dalarna? Då är det Falu Vitvaruservice AB du ska ringa. Ta kontakt här.

Vi är din servicepartner i Dalarna. Detta innebär att vi har kunskapen om de flesta maskiner från huvuddelen av de kända fabrikaten. Det vi inte har i huvudet kan vi slå upp i vårt datasystem. Dessutom har vi reservdelar till dina maskiner.

Falu vitvaruservice

Förebygg reparation med service av hushållsmaskiner och vitvaror

Krånglande vitvaror och hushållsapparater gör vardagen lite besvärligare. Vi använder våra vitvaror dagligen och förutsätter att de ska fungera. Plötsligt vill tvättmaskinen inte starta. Eller så blir inte ugnen varm. När detta sker blir vi oftast lite överrumplade och behöver lösa saken snabbt. Då är det trygg att veta att hjälp finns att få i form av service och reparation!

Beskriv felet så kan vi hjälpa dig bättre

För att vi ska kunna göra en preliminär felbedömning innan vi kommer ut till dig, vill vi att du beskriver felet så detaljerat som möjligt. Det är också viktigt att du anger modell- och produktnummer. Här kan du se var du hittar dessa nummer.

För att kunna göra en snabb återkoppling till dig, ange din e-postadress samt det telefonnummer vi kan nå dig på dagtid. Om du beställer service med formuläret här så ringer vi upp dig på angivet telefonnummer inom 24 timmar, eller alternativt nästkommande arbetsdag.

Auktoriserade servicegivare

Falu Vitvaruservice AB reparerar flertalet på marknaden förekommande varumärken. Under garanti- och reklamationstiden ska dock varumärkets auktoriserade servicegivare göra service på respektive hushållsprodukter.