Underhållsservice Luftvärmepump

Underhåll & Service – Luftvärmepump

LuftvärmepumpVi på Falu Vitvaruservice erbjuder fast pris på underhållsservice och utförs alltid av certifierad servicetekniker. Beställ service och underhåll av din luftvärmepump idag. Fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom kort och bokar in en tid som passar dig. Vi erbjuder alltid fast pris på underhållsservice av luftvärmepump till endast 2199 kr. 

I service av luftvärmepump ingår följande: 

 • Detaljerat serviceprotokoll med uppmätta värden före och efter servicen.
 • Rengöring av både inomhus- och utomhusdelen av din luftvärmepump
 • Personlig rådgivning för att optimera värmepumpens funktion i ditt hem

  Kontakta oss

  Jag vill bli kontaktad via:
  TelefonE-post

  Hur ofta ska service av luftvärmepump göras? 

  Underhållsservice av luftvärmepump bör göras vartannat eller vart tredje år för att motverka att den tappar effekt. En värmepump som inte underhålls regelbundet kan tappa upp till 30 procent effekt och har en negativ påverkan på uppvärmningen av din bostad. Underhållsservice ska därför ses som en investering där du sparar in på kostnaden eftersom du förlänger livslängden och får en mer energieffektiv luftvärmepump. 

  Din lokala servicetekniker i Falun med omnejd

  Vi är din lokala service tekniker i Falun. Förutom Falun verkar vi i  Svärdsjö/Enviken, Gagnef, Borlänge, Säter, Hedemora, Avesta, Ludvika, Smedjebacken, Söderbärke, Grängesberg och Norberg/Fagersta.  Kontakta oss idag så hjälper vi dig!