Kunnig och effektiv service vitvaror Hedemora

Falu vitvaruservice

Behöver du service vitvaror Hedemora? Då är det Falu Vitvaruservice som du ska vända dig till. Vi hjälper alla våra kunder med allt som handlar om vitvaror. Ni får en snabb och proffsig service och bra garantier på det utförda arbetet.

Ställer till det i vardagen

Det kan bli riktigt besvärligt om eller när vitvaror går sönder. Det spelar ingen roll om det är tvättmaskin, kyl/frys eller spisen som krånglar. Oavsett vad så står du inför en svår situation. Tänk att inte kunna tvätta barnens skolkläder, koka frukostgröt eller lingonen från hösten plockning tynar bort i frysen.

Då ska ni vända er till oss på Falu Vitvaruservice, vi tar emot ert samtal och kommer så snabbt vi kan. En halvtimme från Hedemora har vi vårt kontor och kan snabbt komma till undsättning.

Vi vet hur viktigt det är att komma snabbt på plats om någon av vitvarorna går sönder i hemmet eller i företagets lokaler. Då gäller det att snabbt hitta en lösning. För utan vitvaror som spis, kyl/frys och tvättmaskin så står många hushåll eller verksamheter inför stora problem.

Vi garanterar er en utmärkt service av väldigt kunniga och erfarna tekniker. Vi på Falu Vitvaruservice arbetar också bara med de bästa leverantörerna och erbjuder därmed bra service vitvaror Hedemora. Därför kan vi också vara säkra på att våra kunder får en reparation som håller måttet över lång tid.

Hör av er om olyckan är framme

Ni kan också vända er till oss för konsultation kring allt som har med vitvaror att göra. Vi kan på telefon snabbt. Det är viktigt att ha en bra vitvaruservice på nära håll. Då kan du känna dig tryggare i hemmet. Om olyckan är framme så finns hjälpen på nära håll.

Det är också bra att vända sig till en auktoriserad och professionell firma. Då kan ni också känna er säkra på att reparationen utförs på ett korrekt sätt, med rätt delar av personer som verkligen vet vad de gör.

Vi på Falu Vitvaruservice har erfarenhet av alla märken, nyare som äldre. Inget uppdrag är för litet, eller stort för oss.

Till startsidan

service vitvaror Hedemora