Vitvaruservice Falun

Falu vitvaruservice

Vi utför service av vitvaror, luftvärmepumpar och hushållsmaskiner i Dalarna.

När vitvarorna och hushållsapparaterna krånglar blir vardagen lite besvärligare. Vi använder våra vitvaror dagligen och förutsätter att de ska fungera. Men så plötsligt vill tvättmaskinen inte starta. Eller så blir inte ugnen varm. När detta sker blir vi oftast lite överrumplade och behöver lösa saken snabbt. Då är det trygg att veta att hjälp finns att få!

Är du i behov av service för köksutrustning, tvättutrustning, städutrustning eller luftvärmepump i Dalarna? Då är det Falu Vitservice AB du ska ringa.

Vi är Electrolux service partner i Dalarna. Detta innebär att vi har kunskapen om alla maskiner inom Electroluxkoncernen. Det vi inte har i huvudet kan vi slå upp i vårt datasystem. Dessutom har vi reservdelar till dina maskiner.

Vi utför även service på maskiner av andra märken. Dock är det viktigt att du vänder dig till varumärkets auktoriserade servicegivare under garanti- och reklamationstiden.

Kontakta oss för service av hushållsmaskiner och luftvärmepumpar samt vitvaruservice i Dalarna!

För att vi ska kunna göra en preliminär felbedömning innan vi kommer ut till dig  så vill vi att du beskriva felet så detaljerat som möjligt. Det är också viktigt att du anger modell- och produktnummer (Vart du hittar nummerna kan du se under fliken vart du hittar modell-serie, produktnummer).

För att kunna göra en snabb återkoppling till dig ange din e-postadress samt telefonnummer vi kan nå dig på dagtid.

Falu Vitvaruservice AB  reparerar flertalet på marknaden förekommande varumärken men under garanti- och reklamations tiden ska varumärkets auktoriserade service givare göra service på respektive  hushållsprodukter.

Falu Vitvaruservice AB är auktoriserad service givare för Electrolux koncernens varumärken, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

Klickar du på fliken till vänster  – beställ service så ringer  vi upp dig på angivet telefonnummer inom 24 timmar alternativt nästkommande arbetsdag.